10/06/2010

Ciki

Nem tudok összeadni számológéppek kb 8 számot, azaz tudom kiszámolni azt, hogy mennyi a havi rezsim. Ez még mind semmi, mert csak el kellett volna olvasnom, de lusta voltam és nem tettem. Így majdnem egy ezressel kevesebbet fizettem a múlt havi rezsiért. Ebben a szellemileg sivár munkakörnyezetben annyira elkezdtem leépülni, hogy lassan olyan leszek mint a szomszéd néni, aki remekül emlékszik a gyerekkorára, de arra hogy elzárta-e a gázt, arra már nem.

7 megjegyzés:

  1. Szerintem nem ciki - mind fáradtak vagyunk és rohanunk...., inkább az a ciki - vagy inkább elszomorító, hogy ilyen világban kell élnünk.

    VálaszTörlés
  2. Ehh, borsoo, én nem szívesen éltem volna mondjuk a világháborúban vagy a középkorban, szóval ne szomorkodjunk! :-))

    Zsuzsa, ha ez vigasztal, a hétéves fiam is ilyen, lehet, hogy ez nem is korfüggő...?! :-)))

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok a vigasztaló sorokat. Ez a szellemi nihilizmus ami itt van, az tesz ezt velem. Sürgősen tanulnom kell valamit, mielőtt visszafordíthatatlanná válik ez a folyamat...

    VálaszTörlés
  4. aarkus, persze, vannak fokozatok, én is inkább a szellemi és erkölcsi sivárságra, a rohanásra gondolok...de persze nem szeretnék azokban az időkben élni, nem szomorkodok ;)Keressük a szépet és a jót a mindennapokban, ha benéztél hozzám, akkor talán kiderül ez!!!

    VálaszTörlés
  5. Hát hogyne, benéztem mát többször is, azért is mertelek így "ismeretlenül" megszólítani! :-)
    Zsuzsa, szerintem ár terved is van rá, hogy mit tanulnál, vagy tévedek...?

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Igen, már van tervem, hova szeretnék felvételizni, de még mindig ugyanaz, ami vonz... Nagyon szeretném elvégezni az óvóképzőt és/vagy a tanítóképzőt. Hiába dolgozom a versenyszférában, még most sem vagyok elég karrierista, inkább leszek csóró, mint kövér és boldogtalan :-) Ma voltam gyerekvigyázni, azóta pezsgek, mint aranyhal a királyvízben! És még holnap is megyek bébicsőszködni. Ilyenkor érzem igazán, hogy szép az élet :-)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!