3/03/2011

Március?

Reggel, amikor megláttam a havat a kertben üvöltöttem az időjárással egy sort, hogy menjen már a francba. Undorító.

7 megjegyzés:

 1. Én tegnap este tettem ugyanezt...

  VálaszTörlés
 2. Budapesten tegnap este még csak havas eső volt... Orsolya (borsoo.blogspot.com) rendületlenül állítja, hogy jön a tavasz. Szeretnék neki hinni!

  VálaszTörlés
 3. Zsuzsa, ne üvölts vele, annyira szép volt a havas táj, én sem szeretem igazán a havat (és autót takarítani sem....pedig azt is kellett ma rendesen), de arra gondoltam olyan jó még egyszer látni ezt a szépséget is, mielőtt beköszönt az igazi tavasz...csak pozitívan!!!!!

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. ja, és régebben teljesen normálisnak számított, hogy márciusban még van hó...aki megfürdik benne megszépül :) Jövő hétig még tarts ki, aztán jön a melegebb http://www.koponyeg.hu/
  És az sem mellékes, hogy kell a csapadék és azért őszintén szólva én jobban örülök annak, hogy esett egy kis hó, és majd beleolvad a földbe, mintha az eső zuhogna....na, úgy látszik kibújt belőlem a kertész ;)

  VálaszTörlés
 6. Őszintén értékelem az optimista/realista kertészt Benned :-) A jövő hétig kibírom, de sokkal tovább nem! Ma szinte csak édességet ettem, meg kávét ittam! Kikészít engem ez a borús-szmogos-hideg-havas-szomorú idő...Egyébként az amariliszemen 3(!!!) virág is lesz, a jácintom meg ezerrel virágzik-bent a szobában, de az is valami, ugye?

  VálaszTörlés
 7. Én is baromira unom már a hideget, de akkor is világos tavaszi ruhába öltözöm !!
  Gratula a virágadidnak, jó embert és helyet megérzik a virágok is.Ági

  VálaszTörlés

Minden vélemény számít!