3/19/2011

Irodai romantika

Grafomániás vagyok. Toll-, ceruza-, radír-, és filctollfüggő. Rajongok a szép füzetekért is. A munkahelyemen az összes kollégámnak együttvéve nincs annyi íróeszköz az asztalán, mint nekem.  Az irodai kis tolltartó nem bírta el az eszközeimet (mindig felborult, ezért 2 tolltartó volt az asztalomon, az meg nem praktikus...)


A baloldali kép otthon készült kedvenc jávorszarvas csordámmal. Nekem egyáltalán nem okoz problémát a Szent Márk tér képe a háttérben :-) Nem csak azért mutatom meg azt a képet, hogy láthassátok a lakótársaimat, hanem mert az a színhelyes kép. A jobb oldali kép az irodai asztalon készült.


Tegnap este kukoricás bulgur volt a vacsora, és a kiürült kukoricakonzerv dobozát maradék fonallal körbehorgoltam, ami remek tárolója az irodai cuccaimnak: jó sok toll belefér, nem borul fel... :-)

2 megjegyzés:

  1. Éljen az újrahsznosítás, szólj, ha kell kukoricakonzerves doboz, én gyűjtöm, mert a gyerekek ceruzái is abban vannak, igaz én dekupázsolom nekik ;)

    VálaszTörlés
  2. Köszi :-) Van még kicsi borsós doboz is, abból is kellene valamit csinálni. Azon még gondolkodom! Köszi, majd szólok, ha kifogyott a készletem!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!