2/27/2013

Kicsi színes

Valmelyik nap bementem a Tchibo-ba, és hosszasan gondolkodtam mire is használnám ezt a remek kis drabot, mert a kekszeket sütőpapíron szoktam sütni, a macaron-ról meg csak annyit tudok, hogy étezik és szép színes... sosem ettem még. 
Most vajon nagyon gáz vagyok, itt a cselédszobában hátul, hogy én még életemben nem is ettem makaron-t (és nem is vágyom rá)? Én a hagyományos ételeket szeretem, mint pl.a pampuska, a szilvalekváros derelye, a töltött laska, vagy a krumplis derelye ...
Ti szeretitek a macaront? Szoktatok otthon sütni? 

13 megjegyzés:

  1. Őszinte leszek: nekem tömény cukornak tűnik. Nem vonz. Nem mondom, hogy soha nem fogom kipróbálni, mert ha a gyerkőcök nagyon rágják a fülem miatta, sorra vesszük majd - de önszántamból: nem!

    VálaszTörlés
  2. Még én se ettem soha...pedig jól néz ki :o)

    VálaszTörlés
  3. Pontosan így vagyok ezzel én is :)

    VálaszTörlés
  4. Én még nem ettem ilyet.., bár eddig fel sem kavart a "jelenléte".

    viszont most éppen egy finom fánkot megennék :)

    VálaszTörlés
  5. A kis házi felmérés a hozzászólásaitok alapján nem hozza azt a képet, amit vártam :-) 5-ből 5-en nem ettünk még macaron-t :-D

    VálaszTörlés
  6. A tanulság: össze kell jönnünk valamikor és együtt megkóstolhatjuk...mind az öten :o)))

    VálaszTörlés
  7. én sem ettem még. de nem is vágyom rá. nem túl színes? nem mérgező? jobb szeretem a természetes színű ételeket. őszintén, számomra nem túl gusztusos. inkább egy nagy libacomb :D ha már választanom kellene... vagy egy szép szelet tarja :)

    VálaszTörlés
  8. Hát Drágáim, divat kaja. Két cukrász huggal, nekem ez már megvolt. Van olyan, amiből degeszre lehet enni magunkat, és van irtozatosan rossz.
    De a 400ft/db ár, na az a legnagyobb ellenérv. Annyira nem jó.
    Akkor már inkább túrógombóc :D

    VálaszTörlés
  9. Én sem kóstoltam még, és a vágy sincs bennem... de Timi javaslata tetszik, jöjjünk össze! Aztán eszünk krumplis tésztát, fánkot, vagy lekváros derelyét! :)))

    VálaszTörlés
  10. VerdeLunaria, igazán hálás vagyok, hogy megerősítettél, ez is divatkaja, majd elmúlik, és jön helyette más, kimondhatatlan nevű sütemény :-) A közös macaronozás-ban benne vagyok, szívesen meg is szervezem,de csak is akkor, ha utána eszünk valami olyat, amit a nagymamáink is ismerhettek :-D

    VálaszTörlés
  11. Divatkaja, meg minden, de szerintem finom. Sütni nem tudok ilyesmit...

    VálaszTörlés
  12. engem nem vonz ez a nagyon cukros, ételfestékes süti. inkább egy jó kis meggyes mákos rétes, na az igen:) vagy káposztás. mindegy.:)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!