2/28/2011

Ti hogyan

tudtok időt szakítani a hímzésre, horgolásra...?
Amióta anyu nálam lakik - hetente leagább 3x főzök, amihez persze be is kell vásárolni, utána meg elmosogatni; hét közben legalább 2x kell elindítani a mosógépet, mert a szennyes is a duplájára nőtt; és takarítani is többet kell; hetente 1-2 alkalommal sütök kenyeret és/vagy pékárút - a napi 8,5 óra munka után nem marad elég időm a varrásra, horgolásra. Úgy érzem, elfolyik az időm. Valamit rosszul csinálok. Csak még azt nem tudom, hogy mit...







Kép innen.

6 megjegyzés:

  1. A házimunka nagyon sok idő, és ne feledd Te teljesen egyedül csinálod! Úgyhogy szerintem jól csinálod és majd kialakul, az alváson lehet szorítani esetleg, ha bírod és persze az igényekből muszáj leadni!!!

    VálaszTörlés
  2. Az oldal amit küldtél, hasznos tanácsok vannak. Azt gondolom, hogy a
    csoportosítással/időbeosztással van a bajom...

    VálaszTörlés
  3. 8 óra munka után már alig marad idő valamire- szerintem hétvégén próbálj csinálni ilyesmit. Addig is : kitartás!

    VálaszTörlés
  4. Ó, Zsuzsa!A napi munka után nekem se marad se erőm,se időm másra. Kicsit talán jobb lesz,mert már szeretnék hímezni, de ma is munka után "csak" vettem a boltban,ami fontos volt, aztán elmentem tejért,felforraltam és most itt ülök.
    Egész hétvégén a program: migrén, egy kötelező út, unokázás, kenyérsütés,főzés,mosás.KÉSZ.:(

    VálaszTörlés
  5. Nekem a netezést kell szűkebb időbe tenni.

    VálaszTörlés
  6. Nekem a házimunkával kellene kevesebb időt töltenem, és akkor több időm lenne másra. Nem egyszerű a dolgozó nők élete :-)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!