6/02/2013

Vasárnapi piknik

Gyönyörűek ezek a kötött, horgolt plédek, milyen jó lehet ilyeneken ücsörögni... Az amerikai filmekben azt is nagyon szeretem, hogy a lakásokban rengeteg szép kötött és horgolt pléd van. Magamnak még nem horgoltam egyet sem, a patchwork takaró is blokkokban van még... Képtelen vagyok ilyen nagy lélegzetű munkának nekiállni, pedig mennyire tetszenek :-)
Ti horgoltatok/kötöttek/varrtatok már takarót?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 megjegyzés:

 1. Nekünk két horgolt takarónk van. Egyik egy ágytakaró a fiam ágyára, gyapjú-akril keverékből. A másik egy könnyedebb darab, ritkább mintával, pamutból.

  Az ágytakaró sokáig készült, igazi Luca széke projekt volt :)

  VálaszTörlés
 2. Igen, horgoltam is, kötöttem is. Bálint ágyára kötött csíkokból van a takaró, Vikiére horgolt négyzetekből. Ajándékba is horgoltam már az unokahuginak egy ágytakarót blokkokból. Van Vikinek egy takarózós horgoltja is, az 3 színből készült, nem blokkokból, hanem oda-vissza csíkokból. Most is tervezek egyet horgolni.
  Én mindig örülök, amikor a filmekben szép nagy takarókat látok. :)

  VálaszTörlés
 3. Jujj, de szépek:))
  Az 5. képen látható, na azt szívesen elfogadnám, ha én állnék neki sosem lenne kész:))
  Írtam neked:)))

  VálaszTörlés
 4. Még én sem készítettem soha, de nekem is nagyon tetszenek!
  Ill. egyszer nekikezdtem, de csak kevés ideig volt hozzá türelmem... kisebb fajta lett :)

  VálaszTörlés
 5. Eddig egy nagyobb és egy kisebb pachwork takarót készítettem, de hamar rájöttem, hogy mekkora munka az ilyen....azóta nagy tiszetelettel nézem azokat, akik ilyeneket készítenek! :o)

  VálaszTörlés
 6. Én már régóta tervezem. Először úgy volt, hogy a 30. szülinapomra készítek egyet, nagyi négyzetekből szerettem volna, hogy legyen valami emlékezetes is, 365 kockából terveztem. Aztán az ugye mindjárt itt van, nem kezdtem el, de a terv már megvan hozzá. Most olyan hullámosban gondolkodom, mint itt a 4. képen van.
  A Te pachwork takaródhoz szorítok, tessék leülni a varrógép elé! :)

  VálaszTörlés

Minden vélemény számít!