8/02/2012

Szerintem óriási!

Szántó Dávid a TV előtt, otthon közvetíti Gyurta győzelmét.

4 megjegyzés:

  1. nekem kínos, mintha meglestem volna a tükör előtt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma (péntek) reggel felhívták Szántó Dávidot a Morning Showból, és elmondta, ha akart volna, mehetett volna Londonba, de nem akart MERT MOST SZÜLETETT MEG A 3. GYERMEKE és ugyan az Olimpia nagyon fontos dolog, de a családja a legfontosabb. 3. gyereke többet nem születik, de Olimpia lesz 4,8, 12...év múlva is. (Végre egy értelmes ember, akinek a családja fontosabb, m a karrierje!) És azért közvetítette az úszást, mert egyszerre indult a karrierjük Gyurta Danival az előző Olimpián, és ott megbeszélték, hogy a londoni számát majd közvetíti. Megtette amit megígért és azért tette fel a yuotube-ra, h Gy. D. is megnézhesse. Aki a döntő estéjén erről a felvételről nézte vissza az úszását, és sms-ben köszönte meg ezt a remek közvetítést. Most olvastam, ha balliberális média már kikezdte Gyurta Danit. Szánalmas ez az ország és ezért tartunk itt, ahol....ha nyer az a baj, ha nem nyer az a baj; ha fontos a családja az a baj, ha közvetít az a baj...:-(

      Törlés
    2. így persze mennyivel érthetőbb,
      ennyi hiányzott

      Törlés
  2. Köszönöm szépen!

    Először is: megkönnyeztem a közvetítést!
    Aztán eljutottam odáig is, hogy megjegyzést írok neked és megkérdezem, hogy tudsz-e valamit arról, hogy miért nem ment Sz.D. olimpiát közvetíteni. De aztán mindenre fény derül. :-)
    Szívemben őszinte a gratuláció Daninak az aranyért, a teljesítményért, az őszinteségért a barátjának ajánlott aranyérem miatt. Mert én őszintének tartom - bár gondolom, most sok helyen kikezdik, hogy ez csak médiafogás. (Mert nálunk tényleg így megy, hogy már gyanús, ha valaki igaznak tűnik). És őszinte a gratuláció Dávidnak is, hogy helyén az értékrendje - és úgy egyáltalán, a harmadik baba születéséhez.
    Köszi, Zsuzsa még1x.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!