8/06/2012

Útravaló

Nagyon jól jött ez nekem, hátha Nektek is szükségetek van egy kis bátorításra!

6 megjegyzés:

  1. Így érzek nap mint nap. Tényleg vannak csodák, és Isten a leglehetetlenebb helyzetekben és helyeken is tud gondoskodni.
    Nekem volt ilyen tapasztalatom. Egyszer hónap vége felé elfogyott a pénzünk. Viszonylag kevésből kell megélnünk, de még olyan nem volt, hogy nincs mit ennünk. Ám voltak csekkjeink, amiket be kellett fizetni. De nem tudtuk. És egyszer csak küldött nekünk valaki 30.000 Ft-ot. Nem tudjuk ki, de Istennek vannak mindenhol emberei. Ezért szoktam én azt mondtani, hogy HISZEK ILLÉS HOLLÓIBAN!

    VálaszTörlés
  2. Hú, ez nagyon jól jött. Mindig szívesen veszem az ilyesmit, ahol bátorításról van szó, hiszen már nagyon hosszú az a 2 év munkanélküliség. Már nagyon nehezen bírjuk! De az Ő gondoskodása és csodái mindig megnevettetnek! :) Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádkozom, h érjen véget ez a munka nélkül való időszak. Én nehezen viselem munka nélkül a hétköznapokat...Én is átéltem amit Erdna is ír, a legutolsó és egyben legmegfelelőbb pillanatban jött a segítség :-)

      Törlés
  3. Ez egy nagyon jó bátorítás...:o)!
    Köszi, hogy megosztottad velünk!

    VálaszTörlés
  4. A mai is nagyon jó volt, de nekem az előző napokban olvasottak segítettek rengeteget.

    VálaszTörlés
  5. Amíg az ember meg nem tapasztalja, tényleg annyira ámulatba ejtő, hogy mindig ott a segítség a kellő pillanatban! Aztán meg ott van a békés nyugalommal ötvözött türelmetlen várakozás, hogy úgyis megjön a segítség, szükségtelen aggódni, elég "csak" hinni.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!