1/30/2011

Katasztrófa a köbön

Reggelire kuglófot szerettem volna készíteni. Orsolyának van egy bombasztikus receptje, át is küldte. Igen ám, de én nem sima lisztből készítettem el, hanem durumlisztből, hogy anyu is ehessen belőle. Ilyen lett :-(


Azt hittem, hogyha cattucini-t készítek belőle, élvezhető lesz. Tévedtem, nem is kicsit....


Életemben először sütöttem kenyeret (na, semmi extra, vettem kenyérlisztport, abból készítettem). Szerintem pont olyan lett, mint amilyennek lennie kell. Anyunak nem ízlik, csak annyit mondott: nyugodtan megeheted az összeset.


Aztán varrtam anyunak egy pizsama alsót polárból (IKEA-s kék pléd), sikerült jól elkeffentenem azt is. Az minden sebből vérzik. Mentségemre legyen mondva, mivel anyu nincs még jól, egy nadrágjáról szabtam ki a pizsama alsót...ennek ellenére, anyu hősiesen felvette, abban van most is.

Azért történt jó is: a palócleves nagyon-nagyon finom lett (elfelejtettem lefotózni).

Sokáig azt hittem, hogy minden növényt kipusztítok. Ezt megcáfolandó két példa:Ősszel vettem egy csenevész kis korallvirágot. Azóta folyamatosan virágzik :-)

1 megjegyzés:

  1. Jaj, Zsu, sajnálom :( nagyon. Kenyérliszt-keveréket pedig pont ma vettem Neked is, hogy kipróbáld, teljes kiőrlésű. Te milyennel próbálkoztál? Ha nem uaz a márka, akkor természetesen odaadom, hátha az majd ízlik Anyudnak.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!