9/23/2013

Sehovasemsorolható

Elromlott a laptopom, telefonról netezek otthon, el tudom olvasni amit írtok, de nem tudok kommentet küldeni. Amíg meggyógyul a gépem, ritkábbak lesznek a bejegyzések is és a válaszok a kommentejitekre.
Ma hajnalban be akartak törni a lakásba, ahol lakom. Hallottam, ahogy a zárban zörgeti a kulcsot, felébredtem, villanyt kapcsoltam... megzavartam, hála Istennek továbbállt.
Elkészült Áronnak a Puerperium kardigán:
 
Tovább kötöttem a titkos cserebere nyakmelegítőt:
Csütörtökön és pénteken az egyetemen voltam. Életmentő volt :-D

5 megjegyzés:

  1. Szépeket alkottál! :)
    nem mondod, hogy lakott lakásba éjjel megpróbálnak betörni??? És ha nem ébredsz fel? Akkor összeszednek mellőled mindent - és búcsúzóul megsimogatják a takaró alatt a lábad??? Rémisztő! komolyan... :(

    VálaszTörlés
  2. Jajj, ne is mond, én meghaltam volna a rémülettől.
    Nagyon szép lett a pulcsi.

    VálaszTörlés
  3. Olyan édesen -melengető a kis pulcsi!Micsoda lélekjelenléted volt!!!Én ilyenkor ledermedek....Nem tévesztette el a lakást? Már a kulcs csörgés miatt gondoltam.Vagy naív vagyok?

    VálaszTörlés
  4. Nem hiszem, hogy eltévedt volna...elég sokat laktam már tömbházban, ha vittek is el ezt-azt a lépcsőházból, kulcszörgés sosem volt. Hajnalban nem hiszem, hogy pl vki a 7-en lakik és véletlenül a 3-on száll ki a liftből. ha részegen megy haza vki és nem talál be a zárba a kulcssal, akkor becsönget a lakásba. Plusz az előtérben is felkapcsolja a villanyt. A 3 lépcsőház vmelyik fenti emeleten össze van kötve (vannak ajtók, amin át lehet menni egyikből a másikba). Nyáron a közös képviselő és néhány egyedülálló idős ember szerettek volna kamerarendszert felszerelni, de a lakók leszavazták (96 lakás). Volt már betörés az 1-es lépcsőházban, többször is...

    VálaszTörlés
  5. :( Bátor voltál!!!!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!