1/09/2013

Bárcsak



Az amerikai Samantha (Jennifer Love Hewitt) egy neves londoni zeneiskolában tanul, és a szabad szellemű, csupa tűz lány őrülten szerelmes brit barátjába, Ianbe (Paul Nicholls). Ian azonban csak a munkájának él, így még arra sincs ideje, hogy végiggondolja: ha nem törődik az érzelmeivel, és elhanyagolja barátnőjét, végleg elveszítheti. Amikor aztán Samanthát végzetes baleset éri, Ian végre ráébred, mit is jelentett számára a lány. Bárcsak elmondhatta volna neki... Vagy még nem késő? Egy különös csodának köszönhetően Ian lehetőséget kap, hogy újraélje a tragikus napot, és talán megváltoztassa a nekik rendelt sorsot.
Gyönyörű és egyben szomorú is ez a film :( Meg kell becsülni a másikat és ki kell mutatni az érzéseinket, ez mindennél fontosabb.

4 megjegyzés:

  1. éppen erről beszélgettünk a minap a barátnőmmel. meg kell dolgozni, néha harcolni egy kapcsolatért. szükség van sok-sok kompromisszumra is persze. és kimutatni az érzelmeket, addig elmondani valakinek hogy szeretjük, amíg lehet. mert az élet nagyon rövid, meg kell becsülni, értékelni, széppé tenni minden pillanatot.megnézem majd a filmet.

    VálaszTörlés
  2. Keveset szeretünk, biztatunk, dícsérünk...bennem most nagyon erős a késztetés, hogy többet és jobban szeressem, biztassam... azokat akik mellettem vannak.

    VálaszTörlés
  3. Igen, ezt nagyon fontos észben tartani! Hogy többet, jobban szeressünk, biztassunk!
    Nem hallottam még erről a filmről, de meg fogom nézni.

    VálaszTörlés
  4. Mire jó a betegség... megnéztem (igaz, vasaltam közben :))
    Csodálatosan szép film... köszönöm szépen!!!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!