1/23/2012

Nincs hozzá képem

Sok mindent csinálok, csináltam, le is fotóztam mindet szép sorban, de nem tudom feltölteni a képeket a gépemre, mert a fényképezőgépem zsinórját kölcsönadtam. Szóval készítettem 3 filc slippers-t, meghorgoltam 49 blokkot egy babatakarónak (sőt már el is kezdtem összeállítani) egyik volt ifiseméknek. És kb félig készen van a Sahlom kardigán, amit a  10 éves keresztlányomnak kötök. 
Ha ezekkel kész vagyok, szeretném most már végre befejezni a jávorszarvasomat (2,5 végtagja és az összevarrás hiányzik) és a keresztszemes naptáramat (a fele hiányzik). Eszméletlen nagy önuralomra lesz szükségem ehhez, mert már igen régen bizseregnek az ujjaim, hogy végre meghorgoljak egy Rolelette topot. Vettem annyi Esti mesét, hogy simán kijön belőle ez a szép kendő, vagy ez (amihez a tudásom kevés, de a lelkesedésem annál nagyobb).
A ti tűiteken milyen megkezdett munkák vannak?

10 megjegyzés:

  1. Nálam még tart a karácsonyi-téli hangulatú keresztszemes-láz, így gyorsan kihasználom, mert ha jön a jó idő és a tavasz, úgyis hamar elmúlik a lelkesedés...:o)
    A te terveid jól hangzanak ám :o)! Sok sikert kívánok hozzájuk :o)))!

    VálaszTörlés
  2. jelenleg mindössze egy szitakötő várja, hogy kitömjem és repülhessen! :) Horgolás nincs folyamatban. Most a varrásra kattantam rá! :)
    Szerezd hamar vissza a zsinórt és töltsd fel a képeket!!! Ügyi vagy...biztos szépek lesznek. A babatakaró különösen izgatja a fantáziám.
    Szép napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kíváncsian várom én is a képeket! nem is olyan rossz a helyzet, másoknak sokkal több befejezetlen dolga van :) (én most inkább nem is számolgatnék)

      Törlés
  3. Mikor van időd ennyi mindent készíteni??? Kíváncsian várom én is a fotókat!
    Nekem sajna sokkal több félkész munkám van, és mostanában alig jutok hozzá valamihez :(
    Szép hetet, jó munkát :)

    VálaszTörlés
  4. figyelj csak, a Gail csodaszép, s ha tényleg ezt szeretnéd kötni, tudok küldeni segítséget, linket, magyarul.
    a Kiri... hát azt én mióta tervezem, szerintem a mostani (Swallowtail) után megkötöm,köthetjük akár együtt is, ha gondolod,de előre szólok, lassú avgyok, mert csak este és kicsit tudok.:)
    remek mintákat találtál, miért ne menne, ne viccelj már!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Kiri rém egyszerű, komolyan! Vékony fonalból, 3-as tűvel bárki nekivághat, szinte csukott szemmel is menne annak, aki már legalább egy kendőt megkötött! A Gail jóval bonyolultabb, nekem hol elvesznek szemek, hol pedig megmaradnak a sor végén. Idegölő! Ráadásul minden sornál annyira koncentrálok, hogy szó szerint lezsibbad az agyam :-P Ha elküldöd a magyar leírást megköszönöm, mert én csak angolul találtam hozzá segédletet, ami nem nagy baj, mert ennyire még tudok angolul, hanem az, hogy koncentrálok a szemszámra, a fordításra és a rövidítésekre igen megnehezíti a dolgom :-D

      Törlés
  5. Drága Zsuzsa!
    Végre megkötöttem a bolerómat, és a baktusomat is. Most éppen egy két éve elkezdett xszemest vettem újra kézbe. Talán egy-két év, és készen lesz. :))))

    VálaszTörlés
  6. http://moncsiknitting.blogspot.com/search/label/gail%20pattern


    a link, amit ígértem, Zsuzsa kedves!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon köszönöm, remélem ezzel már sikerül saját Gail kendőt kötnöm!

      Törlés

Minden vélemény számít!