1/30/2012

Életjel

Semmi nem történik velem, nincs új dolog, amiről írjak: horgolok a koraszülött babáknak (sapikat, kesztyűt, babazsákot), amikől fénykép nincs, mert a gépem zsinórja még mindig kölcsönben van ... :-(
A Shalom kardigán eredeti mérete kb 34-es (ez a leírásból nem derült ki számomra), 4-es kötőtűvel ugyanazzal a szemszámmal a barátnőm 8 éves 21 kg-os fuszulyka virág keresztlányára (Dóri) lett jó. Így az egyik szemem sír: újat kell kössek Nadának; a másik pedig nevet, nem kellett visszabontani az egészet, merte megkapja a Dóri a neve napjára.

A babáknak készülő sapik, takarók, kesztyűk, babazsákok...összegyűjtése a kötős-horgolós talin lesz, ami a Barkában lesz február 11-én! Ha valaki nem tud eljönni, az a) nekem elküldheti postán (címet levélben küldöm) b) találkozhatunk munka előtt/után valahol és átveszem az adományokat!

10 megjegyzés:

  1. Elvileg mennék én is a talira, de ha bejön a héten a nagy hó, akkor lehet, hogy nem lesz belőle semmi, mert lesz mit itt csinálni a szántóföld szélén. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméljük nem lesz hóakadály, és el tudsz jönni!

      Törlés
  2. Nálam is már kész egy pár sapi, majd az átadásról még gondolkodom (tali vagy máshogy....)

    VálaszTörlés
  3. Anikó, ha majd látod a megoldást, és úgy gondolod tudok segíteni, akkor szól :-)

    VálaszTörlés
  4. Ma vettem fonalat a takaróhoz, neki is állok kötni. Ha nem tudok elmenni a találkozóra, előtte beviszem a takarót a Barkába.

    VálaszTörlés
  5. Majd odaadom vmikor a sapikat, mert 11-én biztos nem tudok jönni, M aznap lesz 7 :), az az ő napja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Okés, addigra remélem sikerül elkészíteni a mamuszodat :-) Ez a sok folyamatban lévő projekt a fejemre nőtt :-P M-nek sokat és boldogat .-)

      Törlés
  6. Szia Zsuzsa, én is kötöttem néhány sapit a hétvégén, meglátom mi fér még bele február 11-ig. Sajnos a talira biztosan nem tudok menni, ezért beszéljük meg, hogyan tudom eljuttatni Neked a csomagot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés

Minden vélemény számít!