5/06/2011

Rövid flört Finnországgal

Amióta az eszem tudom (Dél) olaszországi körutat tervezek: látom, ahogy töretlenül vonszolom magam a nevezetességek között a folyékony aszfalton, az egyik kezemben a fényképezőgépet tartom, a másikban pedig egy ásványvizes üveget. Ha csak rágondolok egy számomra kedves olasz dologra (cappucino, focaccia, fagylalt...) már attól is extázisba esek. Olaszország számomra még mindig életfogytig tartó függőség! Ennek ellenére idén ismét északon töltöm a szabadságom: Helsinkiben leszek két hetet, meglátogatom a barátnőmet, reménység szerint amíg ott leszek, megszületik második kisbabájuk és tudok segíteni is egy kicsit neki.

2 megjegyzés:

  1. De jo lesz latnod az ujszulott kisbabat... Mikor indulsz?
    Iden minket is meghivtak Finnorszagba, eskuvore. Sajnos nem hiszem, hogy osszejon. Annak idejen ok eljottek a mienkre Magyarorszagra. :)
    Delolasz ut? Meg tudlak erteni... :)))

    VálaszTörlés
  2. Aug. 13-27 között leszek Helsinkiben, és mi is reméljük, hogy 22-én a kiírt időpontban érkezik a kisbaba :-) A dél-olaszországi vágy annyira zsigeri, mintha lennének olasz felmenőim, ami nem lehetetlen, hiszen az 20. század elején a gazdasági válság idején sok olasz jött Magyarországra (is). Ám igazolni nem tudom a bennem csörgedező talján vért :-P

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!