5/11/2011

Menjetek Svédországba :-)

Két nyarat töltöttem el önkéntesként Svédországban, egy Biblia iskolában. Szeptembertől-júniusig tart a Biblia iskola, az őszi szemeszter inkább elméleti, a tavaszi szemeszter pedig gyakorlatiasabb témákat tanít. 
 Meseország, mesetáj :-)
 Mindezek mellett sok móka és kacagás van (kenu, túrák, ropes course...) :-) 
Bal feslő kép a Biblia iskola "cégére", a bal alsó kép pedig a main building, jobb felső kép egy közeli kisváros tavánál készült, a többi pedig Svédország más részein :-)
Mivel ez egy amerikai Biblia iskola, megtartják az amerikai ünnepeket (pl Hálaadás), de ugye nyilván megtartják a svéd ünnepeket ( Lucia fest, Midsummer) is. 

Housekeeping team 2007 Summer
 Aki szeretne közelebb kerülni az Úr Jézushoz, gyakorolni az angol nyelvet, és van egy szabad éve.... azt bátorítom, hogy menjen el tanulni Holsby-ba. 
Több info a honlapon: http://www.holsby.org
Arra kérlek, hogy ha egyetértesz a Biblia iskolával, a célkitűzéseivel, légyszíves add tovább ezt az üzenetet, minél több emberhez eljusson a Biblia iskola jóhíre :-)

Ha van kérdésetek, nyugodtan írjátok meg nekem is, amiben tudok, segítek! Minden kérdésetekre a Holsby Office tud választ adni: office@holsby.org, nagyon kedvesek és segítő készek, forduljatok hozzájuk bizalommal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény számít!