1/07/2015

Változás

Változás előtt állok. Én szerettem volna ezt a változást, tehát örülök nagyon. Még nem tudok róla beszélni, mert friss a dolog. Majd ha csitulnak körülöttem a hullámok, akkor megosztom veletek azt, ami megosztható.
Addig hoztam egy filmet, amit Csillagos ajánlott, és mert annyira szép, hogy sajnálnám magamnak megtartani.
Rory Jansen (Bradley Cooper) élete első kötetének kiadása rendkívüli esemény, ami az irodalmi életben és az átlagolvasók körében is nagy visszhangot kelt. Az utca embere is odavan a könyvért, a kritikusok is ódákat zengnek róla: a regény a könyvkluboktól kezdve a reptereken át a főiskolai kampuszokig mindenhol hódít. Friss hangjával és időtlennek tetsző bölcsességével Rory hamar az irodalmi élet egyik sztárjává válik. A karizmatikus, tehetséges, intelligens és fiatal szerzőnek mintha mindene meglenne: a siker mellett gyönyörű feleség (Zoë Saldana) várja otthon, a világ a lábai előtt hever - és mindezt pusztán a szavainak köszönheti. De kinek is a szavai ezek? És pontosan ki is írta a hírnevet hozó történetet? A sikerben fürdő Rory-t egy nap felkeresi egy rejtélyes öregember (Jeremy Irons), aki azzal a döbbenetes állítással szembesíti, hogy valójában ő a könyv szerzője. A férfi mesélni kezd fiatal korának gyönyörű, ám tragikus emlékeiről, amelyek ihletésére papírra vetette a történetet. A találkozás hatására Rory kénytelen számot vetni a kreativitás és az ambíció kérdéseivel, és elgondolkodni azon, hogy a sikere mögött álló döntés kapcsán vajon mennyire tiszta a lelkiismerete. (port.hu)

5 megjegyzés:

 1. Ezt a filmet én is kinéztem, a Tv-ben ajánlották.
  Ó! Gyanítok valamit,hogy mi lehet az a változás! :)
  Milyen volt a Karácsonyod????

  VálaszTörlés
 2. Várom a bővebb infókat... :)))
  Köszi a filmajánlót! Bespájzoltam (ezt is)

  VálaszTörlés
 3. Jónak tűnik a film....köszi az ajánlót!!!
  Örülök, hogy örülsz a változásnak!!! :o)

  VálaszTörlés
 4. Legyen áldás ezen a változáson! A filmet én is kinéztem már, most végig is tudtam nézni, köszönöm, hogy linkelted! :-)

  VálaszTörlés
 5. Megnéztem. NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

  VálaszTörlés

Minden vélemény számít!