7/07/2014

Titkok

Annyi minden formálódik az életemben, amiről biztosan hírt adok nemsokára, de most még nem szeretném felfedni egyik dolgot sem, megtartom mindet magamnak. Azért nincsenek posztok személyes posztok jó ideje. 
 Viszont most vettem észre, hogy ez a 1009. poszt lesz, megkésve ugyan, de ennek örömére, játékot indítok. Mivel a Barkás játékról lemaradtam (nem is értem hogyan), és nagyon szerettem volna nyerni, ezért azt gondolom másnak is tetszenének ezek az ajándékok, ezért kölcsönveszem az ötletüket. 
Szóval: milyen képet, szöveget látnál szívesen egy pólón vagy egy szatyron. Nincs tematikai megkötés, minden kategória befér ide, legyen az kreatív, családi, vicces, keresztyén... A nekem legjobban tetsző komment elkészíttetem pólóra vagy táskára. Ha nem tudok dönteni, akkor a kedvencek közül sorsolok. Játékra fel :-)

Kommentelési határidő: július 25. péntek

6 megjegyzés:

  1. Nekem egy érdekes póló ötletem volt, van, egyszer majd talán meg is valósítom:
    szürke koponyák hullanak egy tölcsérbe, alul pedig tarka pillangóként szállnak ki, szét sokfelé a pólón.
    Noémi

    VálaszTörlés
  2. Én egy időben sok szatyrot festettem. Leginkább ajándékba. Vettem olyan fehér vászontáskát, és akire ami illett (szerintem) azt kapta ajándékba. Már nincs ilyenre időm, de a népi motívumok és a vidám hangulatok mindenképpen szerepet kapnának nálam. Főleg sok-sok-sok tulipán :)

    VálaszTörlés
  3. keep calm and grow the baby :) nekem most csak ez... :)

    VálaszTörlés
  4. Ha már Keep Calm: Keep Calm, and say "I do", de most olyan fonal-szerelemben élek, hogy egy gombóc fonal kötőtűkkel, alatta fonalitisz mániákusz felirattal, esetleg macsákákat fonalgombóccal játszani... :)

    VálaszTörlés
  5. Tegnap óta ezen gondolkozom, de semmi jó ötlet nem jutott még eszembe... :(
    Meddig lehet benevezni?

    VálaszTörlés
  6. Drukkolok, hogy minden jól alakuljon!

    Fonalfüggő vagyok a gyógyulás útján. Csak vicceltem! A fonalbolt felé vezető úton vagyok!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!