7/05/2012

Erő


Anyukámat tegnap bevitték a kórházba. Nincs jól, nagyon nincs... az orvos szerint nem sok okom van a reménykedésre. Tudom, hogy ezt nem ő dönti el, ezért mielőtt kétségbe esnék, imádkozom....és hálát adok, hogy semmi, de semmi nem történik az Ő akarta nélkül anyukámmal.

12 megjegyzés:

  1. száll egy ima innen is...

    VálaszTörlés
  2. Meg innen is.... Sok erőt kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sajnálom, nehéz lehet most... Erőt kívánok én is, mindenhez!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Mindannyiótoknak :-) Ma már jobban volt, evett, felült...jót tett az antibiotikumos infúzió! Hálás vagyok Istennek, Övé a dicsőség!

    VálaszTörlés
  5. Veled örülök! Gondolok Rátok... ölellek szeretettel!

    VálaszTörlés
  6. Veled örülök! Gondolok Rátok... ölellek szeretettel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobban van, bár szegény kiborult a kórházi ridegségtől. Ma kb 2 órán keresztül próbáltam elérni a kezelőorvosát, nagy nehezen értem el, és amikor úgy gondolta, h neki elég volt a velem való beszélgetésből (kb 2 perc) nemes egyszerűséggel kinyomta a telefont. Tegnap is és tegnap előtt is a nővérek a bizonytalanságukkal, az arroganciájukkal gyakorlatilag sírás közeli állapotig zaklattak engem is. Megértem az anyukámat, de sajnálom is, mert ilyen orvosokkal, nővérekkel nem egyszerű gyógyulni. Így megyek el holnap, mert a doki azt mondta hamarosan hazaengedik, javulnak az értékei, nincs életveszélyben, mondta is "menjen nyugodtan el". Sokszor hallom, hogy az eü-i dolgozók elégedetlenkednek...nem értem mire, mert emberileg alkalmatlan szinte mind a társas érintkezésre!

      Törlés
  7. Örülök, hogy már jobban van anyukád, szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen:) Sajnos az én anyukám tavaly halt meg kórházban, hát tudnék mesélni az ott dolgozó emberekről, de inkább csak felejteni akarom az egészet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted Édesanyádat! Sajnos egész Mo-ra jellemző ez a nyegle, másokat semmibe vevő hozzáállás. Jó lenne ezen változtatni...

      Törlés
  8. nem ismerem édesanyádat, jobbulást kívánok tiszta szívből

    és nem ismerem a konkrét nővért, orvost sem, aki megsértett(?), mert nem tudom, hányadik órája dolgozik, és milyen feltételekkel, nem tudom milyen kórház, hogy az ott dolgozók vallásosak-e, de áldást kérek rájuk (is)

    VálaszTörlés
  9. A Jó Isten áldásával hamar rendbejön! Kitartás!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!