7/27/2012

Csalamádé

Kavarognak  körülöttem és bennem a dolgok. Pont úgy, mint a káposzta-, répa-, saláta- hagymacsíkok tarkasága. Az elmúlt pár hónapban annyi minden történt velem, mint az elmúlt 5 évben összesen.
- Anyukám május eleje óta már harmadjára van kórházba, múltkor félrekezelték, nincs jobban. Sőt, bizonyos tekintetben rosszabbul van. A tegnapi ügyeletes orvos  annyira primitív volt, hogy 2x beszóltam neki (megkértem, kommunikáljuk felnőtt énből, illetve megkérdeztem van-e édesanyja, mert ha igen tudja mit jelent egy gyereknek a beteg édesanyja kórházi ágyánál lenni).
- Jó volt ez a Finn út, de leszívta az összes energiámat és pénzemet. Minden hétköznap 5.30kor kelek, tegnap amikor csörgött az óra, nem tudtam hogy az álmodom vagy valóban hallottam a csörgést (amikor kinyitottam a szemem, a telefonom a kezemben volt). Reményem sincs a pihenésre, most, hogy megyek a kórházba este 9 előtt nem fogok hazaérni...
- Hegyekben áll a vasalni való ruha, a mosni való szennyes, a heti takarítás elmaradt.  Főznöm is kellene, a hétvégén megint önismereti csoporton leszek (nagyon várom már!), egész nap kint leszek a város szélén, olcsóbb lenne vinni az ebédet, mint kaját rendelni oda.
- A lekvárfőzésre már gondolni sem merek.
- A sok üléstől nem csak hízok, hanem fáj a gerincem,  a hátam... el kellene mennem futni, kondizni... reménytelennek tűnik.
- Megrendeltem az ékszer alapokat, egyetlen medált tudtam készíteni. Pedig annyi, de annyi ötletem van!
- Az angoltudásom rohamosan esik, a 0-hoz konvergál. Még azt is elfelejtettem, amit eddig tudtam. Tegnap szánalmasan nem tudtam válaszolni egy indiai nőnek, hogy hogyan tud eljutni egy angol nyelvű istentiszteletre. 
- Érik a paradicsomom, mindegyik palántán más fajta nő, és amit eddig megkóstoltam mind eszméletlen finom! Lett 2 féle paprikám is, azokból 1-1 növekszik.

Hát ezek vannak mifelénk, és felétek?

5 megjegyzés:

  1. Tényleg sok minden van körülötted, veled, benned... az élet már csak ilyen :)
    Sajnálom, hogy édesanyád nincs jobban...
    Jó hétvégét, sok erőt mindenhez!

    VálaszTörlés
  2. http://egy-kicsit-rolunk.blogspot.hu/2012/07/zsuzsa-ihlette-boglarkak.html

    :)))))

    VálaszTörlés
  3. Anyukádat sajnálom, jobbulást kívánok:) Neked pedig egy sokkal szebb és nyugodtabb hetet kívánok:)Én még szabin vagyok, de így még kevesebb időm van dolgokra, nem értem hogy lehet ez, mikor dolgozom olyan jól be tudom osztani az időmet:)

    VálaszTörlés
  4. az angolt kihúzhatod, az visszajön pikk-pakk, különben pedig 0 nem lehet, hiszen megértetted, mit szeretne a hölgy. édesanyád betegsége, na az a nagyon súlyos falat,sok erőt, sok türelmet,gyógyulást!

    VálaszTörlés
  5. Remélem édesanyád állapota javul és ez nagy lelki nehézséget venne le rólad - talán könnyebb lenne pihenni! Egyébként pedig sok erőt, türelmet, hogy lesz ez jobb is, könnyebb is!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!