5/15/2012

Mindennek ideje van

"Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak. Ideje van a születésnek és ideje a meghalásnak." (Préd 3:1)
Az én Istenem jól tudja, az életem idejében mikor kell el helyeznie a történéseket. Meg kell történnie, hogy az idős hozzátartozók meghaljanak. Az utóbbi pár napban anyukám állapota rohamosan romlik, nagyon kérem az Urat vegye körül a szeretetével az Ő hűségéért, irgalmáért ajándékozza meg az anyukámat, éljen még egy keveset, hogy el  tudjunk búcsúzni Tőle. Sokszor banális dolgok miatt hal meg egy ember, de amikor hosszan és tehetetlenül kell nézni, hogy valaki szenved lelkileg-testileg, nagyon fájdalmas tud lenni. Imádkozom, mindent az Úr elé tettem és kértem, adjon békességet bármi is lesz, bármit ad. Ma este 2x tudtam vele beszélni telefonon, mert a testvérem, amikor bement hozzá, felhívott, odaadta neki a telefont. Amikor anyukám hangját hallottam a telefonban, nagy kő esett le a szívemről. Hála Istennek, még életben van...holnap reggel kimegyek hozzá. 

11 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom, kívánok számodra sok-sok erőt! Áldjon meg benneteket az Úr azzal, amire szükségetek van!

    VálaszTörlés
  2. Sok-sok erőt, anyukádnak meg békességet kívánok! Veled érzek. ♥

    VálaszTörlés
  3. Sok erőt Neked! Gondolok Rád, Rátok szeretettel, imában...

    VálaszTörlés
  4. veletek érzek! légy bátor és erős! ne félj és ne rettegj, mert veled lesz az úr, a te gyógyítód mindenben, amiben jársz. (józs. 1,8. 2móz. 15,26.)

    VálaszTörlés
  5. Imádkozunk értetek.

    VálaszTörlés
  6. ♥ gondolok rátok én is...

    VálaszTörlés
  7. Szeretettel gondolok én is rád. És sok erőt kívánok!

    VálaszTörlés
  8. Sok erőt, türelmet és amire még szükség van!

    VálaszTörlés
  9. Sok erőt kívánok!

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm a kedves szavakat, az Igét! Sokat jelent, a bátorításotok, az imádságaitok! Isten olyan útra terelt, amit eddig észre sem vettem, hogy rajta van a térképen. Tudtam róla, néha gondoltam is rá...de ennél nem több. Ma reggel jobban volt anyukám, de nagyon fontos lenne, hogy átkerüljön a Schweitzerbe, mert rohamosan romlik az állapota. Ebben a kiszolgáltatott helyzetben nagyon jó tudni, a mi Urunk hatalmas Isten, az Ő kezében vagyunk, nem kell protekció, nincs hatalma felettünk senkinek,sőt még egy hajszál sem eshet le a fejemről az Ő akarata nélkül. Hát így...

    VálaszTörlés
  11. Zsuzsa! ... Lehet nem szép dolog...Irigyellek az erődért! Édesanyám nemrég van túl egy nagy műtéten...igazából jól volt, Nekem mégis volt olyan pillanatom, amikor bizony elgyengültem, kétségbe estem a gondolattól, hogy elmehet....pedig nem volt igazi okom rá. Hihetetlen önzőségemben attól félek, hogy hogyan fogom elviselni ha egyszer megtörténik? Szörnyen gyarló vagyok...

    Imádkozom Édesanyádért!!!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!