6/13/2011

Ami van, és amit szeretnék

Hexagon-love:
 
Esztertől kaptam egy gombóc YarnArt fonalat, barnás-bordós átmenetes, gyapjú-akril keverék. Nagyon szerettem horgolni, egy klassz stólát el tudnék képzelni magamnak ebből a fonalból.

Grízkoch:
Szeretem az olyan egyszerű és hagyományos ételeket, mint ez a desszert. Sajnos a kép nem olyan jó, de az íze hihetetlenül finom! A receptet itt találtam.
 

Neszeszer:
Tilda szabásminta alapján készítettem: kívül-belül ugyanaz az anyag van, és hogy szép legyen a tartása, vékony vasalható bélést tettem bele. Nekem ez így nagyon egyszerű, hiányzik róla valami dísz, pl egy kis horgolt virág... a barátnőm szerint az egyszerűsége miatt szerethető. Letette a nagyesküt, hogy használni fogja majd.

Kis tároló:
... a horgolós fonalaimnak készült. Már most tudom, nem ez az utolsó, nagyon praktikus és szerethető kis darab :-)
Svéd nyár:
Nagy Svédország rajongó vagyok, szeretem azt a lassúságot  és nyugodtságot ahogyan a svédek élik a mindennapjaikat. Malmö-Stockholm-Göteborg háromszögben utazgattam, a tájnak mindenhol ez volt a ritmusa: tó-kis piros(szürke) ház-erdő-legelő...

Babatakaró:
Helsinkibe viszem ezt a takarót barátnőm  kisfiának. Remélem elkészülök vele, mert nagyon lassan haladok vele, 3-as tűvel horgolom- egy horgolt sor nincs egészen 1 cm. Most kb 40 cm a mérete,  a neten azt olvasom, hogy a babatakarók márete 60-70 cm-esek. Nekem ez kicsinek tűnik, de nem is ez a legnagyobb kérdésem ezzel kapcsolatban, hanem az miért fordulnak el a sorok, miért fordul már a közepétől el a minta?!

4 megjegyzés:

  1. A párnák nagyon szépek, a fölső tán még szebb, mint a yarnartos, és a svéd is gyönyörű! Igaza van a barátnődnek, a kis piros, virágos neszi így jó, ahogy van! A takaróra nincsen ötletem, de talán a blokkolással lehet picit egyenesítgetni majd, bár nekem nem zavaró így sem, kicsit hundertwasseres. :-)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szépek lettek a horgolmányok, jók a színei, nekem mindegyik tetszik. a takarón biztosan segít egy kis mosás-igazgatás. a neszeszer szerintem is úgy szép, ahogy van. (én is szívesen használnék egy ilyet:))

    VálaszTörlés
  3. Olyan érdekes, hogy nekem a yarnaartos tetszik a legjobban, neked a sárga, és akinek készítettem a zöldes. Egyre jobban tetszik nekem is ez a "hundertwasser"-es minta, lehet hogy a blokkolásnál nem is korrigálom a csíkokat. Örülök, hogy tetszik a neszeszer. Ez biztatás nekem, hogy az egyszerű, kevésbé díszített dolgok nem csak nekem jönnek be :-)

    VálaszTörlés
  4. Te figyu, az uccsó párna az melyik??? Azt kinek csináltad? Az is gyönyörű!!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!