4/20/2015

Tervek

Annyi minden van a mindennapokban, hogy se kedvem, se időm arra, hogy bekapcsolajam a számítógépet.
Szülőklubot szervzek az iskolában, nagyon izgalmas már az igényfelmérés is (kérdőív szerkesztés, feldolgozás, kiértékelés), a team ülések szervezése, és a témák összeállítása pedig rengeteg munkával jár (legyen elég annyi, hogy ma az igazhtóhelyettes hazazavart, mert zárta a tanárit :) ).
Bejelentkeztem egy Önsegítő szocioterápiás csoport autizmusban érintetteknek  csoportba szakmai megfigyelőként. Izgalmasnak ígérkezik.
Régóta vágyom arra, hogy elkezdhessek segítőbeszélgetést, lelkigondozói beszélgetést vezetni. Eddig nem találtam olyan helyet, ami megfizethető lene számomra. Eddig. De ma megállapodtam egy fiatalokból szakmai csoporttal, akik közösen bérelnek egy lakást, hogy a költségek senkit ne terheljenek meg. Májustól elkezdem az egyéni személyközpontú segítőbeszélgetéseket, és júliustól pedig a család- és párterápiát.


4 megjegyzés:

  1. Ez bizony nagyon izgalmas és nagyon értékes munka!!!!!!Isten áldjon benne!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy a helyeden vagy! Az ÚR segítsen meg minden munkádban, tervedben!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon hasznos és fontos munkát végzel. Remélem, idővel megbecsülik majd.Mivel rendszeres olvasóm vagy, lehet, hogy láttad, de lehet, hogy nem, hogy most egy játékot indítottam a blogomon. Szép nyereménnyel. Régi recepttel is lehet jönni, csak újra kell megosztani. www.korsocska.blogspot.hu Szeretettel várlak. Ez nemcsak a főzésről szól, hanem egy ilyen recepttel lehet beszélgetést kezdeményezni az evangéliumról.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!