2/26/2014

Megjegyzés

Mostanában rengeteg spam megjegyzést kapok, ezért átállítottam a megjegyzéses lehetőséget arra, hogy Google Fiókkal rendelkező felhasználók írhatnak megjegyzéseket.
Láttátok mér ezt a kis videót? Nektek mi volt az első gondolatotok?

Nekem az, hogy milyen szülei vannak ennek a kisfiúnak, hogy megengedték, hogy ebben a kísérletben részt vegyen? Valaki szóljon már a gyermekvédelemnek :-)

8 megjegyzés:

  1. Szerintem teljesen felesleges az egész, az emberek segítőkészek. Tegnap elesett egy kisfú rollerrel - rengetegen mentek oda segíteni. Múltkor mikor vérzett az orrom a metrón legalább 6-an kérdezték meg, hogy kell-e zsepi, vagy nyújtották rögtön, pedig volt nálam. Míg mankóval jártam soha nem kérték el a bérletemet. Felesleges abból kiindulni, hogy az emberek rosszak. Az emberek különbözőek. Van aki börtönben ül, van aki segítőkész. De sokkal többen vagyunk kint, mint bent, az arányok ismertek, a több meg felhajtás. Vagy felesleges hangulatkeltés.

    Mindig elgondolkoztat, hogy aki annyira nagyon pozitív, hogy ilyen nagyon pozitív videókat gyárt annak miért van szüksége a megerősítésre. Vagy a pozitívságának bizonyítására.

    VálaszTörlés
  2. egyetértek veletek

    és szomorú vagyok

    VálaszTörlés
  3. csak irigykedek, hogy akkora önuralmatok van, hogy szó nélkül hagyjátok a fb-on

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán nem is baj,hogy rossz a szám.gépem, így nem látom,hogy mi van a fb-on. Több időm jut másra.:)

      Törlés
  4. ja, és elkészült a magyar verzió, magyar kislánnyal,
    anyám borogass

    VálaszTörlés
  5. Zsuzsa! Bár egy szót sem értettem a beszédből,de ilyen vagyok,hogy ettől a videótól bőgök,pedig tudom,hogy film.Viszont azt is tudom,hogy van fázó,éhező gyermek,ahogy felnőtt is.
    //Most este van itthon egy lapitopi,arról tudok írni.//
    Nem bírom elviselni,hogy ilyen videókat csinálnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudom,nem kellene ezt ilyen véresen komolyan vennem,csakhát......

    VálaszTörlés
  6. Az ilyen megrendezett videók nem hatnak meg....viszont a valóságos nyomort nagyon nehéz magamtól távol tartanom...tudom milyen, nagyon megértelek!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!