11/10/2013

44

Ennyi nap van Karácsonyig. Ez most tudatosult bennem... Idén nem tudom milyen lesz a Karácsonyom... ha lenne fám, ilyesmit szeretnék...
 
Nektek milyen a Karácsonyfátok? Minden évben ugyanolyan? Színes vagy egyszínű?

5 megjegyzés:

  1. Nálunk immár 3. éve a fiam díszíti a karácsonyfát. Műfenyő (nem szeretem, de nagy, és ez egyelőre feltétel). A meglévő díszekből válogat, kedve szerint. Színes. Én pedig a végén ráaggatom, amiket a blogvilágból kaptam :)
    Ha egyedül maradok, pici fám lesz. Jelképes, de élő, cserepes. Kevés dísszel... lehet, csak humbugokkal lesz díszítve... bár ahhoz még hímeznem kellene párat! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekünk volt már színes fánk, aztán egyszerű fehér papír hópelyhekkel dísztített, volt már piros-arany is... Az elmúlt években gyökeres fenyőket vettünk, mert érdekes módon azok olcsóbbak voltak, mint a vágottak és utána ki lehetett ültetni őket... Hogy idén milyen lesz, azt még nem tudom...:o)
    De nagyon szeretjük a fenyőfa illatot!!! :o)

    VálaszTörlés
  3. Én most már sajnálom a fenyőket,lehet,hogy butaság.Egy vígasztal,hogy még a felnőtt gyerekeink is követelik a karácsonyfát és leszedése után a cserépkályhát melegítjük vele,meg magunkat.:)
    Ezek a díszek szépségesek!Néhány van nekem is, de csak néhány.Hol ilyen,hol olyan a fánk.

    VálaszTörlés
  4. Anyukám a nagy színes gömböket szerette. Ha az albérlőim nem dobták ki, akkor remek vintage karácsonyfát tudok varázsolni belőlük. Én a natúr fát jobban szeretem (szalma díszek..). Se tavaly, se tavalyelőtt nem volt fám...és még nem is hiányzott...Idén egy pici cserepes fában gondolkodom. Majd meglátom mi lesz...

    VálaszTörlés
  5. eddig mindig élő volt. az idén először gondoltam arra, hogy jobb lenne talán műfenyő. de még szoknom kell a gondolatot. viszont rettenetesen sajnálom az élő fákat. a kertben már nincs hely... eddig egyszínű, de minden évben más és más. most lehet, hogy tarka lesz... vagy nem... szóval még nem tudom :)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!