3/14/2013

Öltöztetős baba felnőtteknek

Polyvore. Ismeritek? Jó móka. Divatközpontú, kreativitásra serkentő weboldal, ahol a felhalmozott hatalmas háttéranyag segítségével, ruha összeállításokat, hangulatképeket és egyebeket készíthetsz. Virtuális és hatalmas játszótér, ahol az ember lánya  rendre kitombolhatja magát :-) Szeretnék szép gardróbot, kevés, de jó minőségű, egymással jól variálható ruhákkal, ez a valóságban még nem megoldható, de itt bátran összeválogathatom a hozzám illő, nekem tetszőruhákat egy-egy alkalomra.



Leírás magyarul.

4 megjegyzés:

  1. Most, hogy két gyerek után visszatérek a munka világába, le kell cserélnem a ruhatáramat. És most masszívan elhatároztam, hogy kevés, minőségi, variálható, hordható, semmi hirtelen elhatározásból, csak mert akciós. Listát készítettem, hogy mire van szükségem. Próbálok ragaszkodni hozzá. Na jó, mondjuk turiban találtam egy-két listán kívüli darabot - de kombinálhatók. Szóval... :-)
    Az összeállításaid viszont egyeznek az én ízlésemmel, úgyhogy bármelyiket szívesen hordanám! Most talán a piros-fehér-feketét választanám!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rájöttem, turizni drágább, mint vásárolni...egy csomó mindent megveszek, amire nincs is szükségem...Persze ez nem teljesen igaz, mert szürke kollekcióhoz 500 Ft-ért turiztam egy vadi új ezüst Atmosphere ballerina cipőt...

      Törlés
  2. Köszi az ajánlást, nem ismertem. Ki fogom próbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vigyázz, addiktív :-D Kíváncsi vagyok a te összeállításaidra, bár a lila biztosan főszerepet játszik majd...:-)

      Törlés

Minden vélemény számít!