9/18/2012

Sál

Nagyon tetszik ez a sál, szívesen varrnék-horgolnék magamnak egyet. Szerintetek hol lehet ilyen lenvászon (?) anyagot  kapni Budapesten?

10 megjegyzés:

  1. vannak tippjeim :), de kommentben túl hosszú lenne.....

    VálaszTörlés
  2. Én is elfogadnék ilyen szépet!

    VálaszTörlés
  3. Egy fehéret szeretnék készíteni ajándékba valakinek, magamnak pedig egy szürkét vagy barnát esetleg kéket...még bizonytalan vagyok, viszont megnyugtató, hogy Nektek is tetszik :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki ez a sál!!! Nekem úgy tűnik, mintha géz szerű anyag lenne...de lehet, hogy csak a fotón látszik így...:o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom eldönteni, hogy géz vagy lehelet vékony lenvászon...az biztos, nem tudom, hol lehet ilyen anyagot venni Bp-en...:-(

      Törlés
  5. Nagyon szép, én is elfogadnám. Esetleg turiban nem lehetne találni hasonlót?

    VálaszTörlés
  6. ...vagy lenvászon nadrágból varrni egyet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anyagot lenne érdemes turizni, mert én kb 140 cm hosszúnak képzelem és legalább 70 cm szélesnek. Ez inkább kiszabható függönyből, m nadrágból. Egyébként függönyt is el tudnék képzelni hasonló megoldással, hasonló anyagból.

      Törlés
  7. Én ezt az ezüstszürke változatot is szívesen elfogadnám... Az Oktogonon (Andrássy út, Deák tér felé, nem az Opera oldalán) van egy viszonylag drága méterárubolt, ott valószínűleg lehet kapni. Szezon végén mindig vannak leértékelt anyagok, hátha szerencséd lesz...

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!