5/24/2015

Zanzásítva

Nagyon sok minden zajlik körülöttem, amikor hazaérek nincs kedvem, erőm a blogolásra. Egy kommentből vettem észre, hogy Annás bezérta a blogját... és a facebookról értesültem, hogy nem bezárta, csak technikai zavar volt a bloggerben, de már újra tud posztot írni.
Képzéseken vagyok szinte minden hétvégén; vizsgákra készülök; a munkahelyen is zajlik az élet - jövőre másik osztályban fogok napközizni, szülőklubot szervezek, amihez pályázatot is írunk, a 8.-os lányoknak ballagásra kendőt varrok, már 2 alkalommal rossz anyagot választottam, szóval már az anyag beszerzésénél megakadtam :) ; magánpraxist szeretnék elindítani (ez még csak vágy egyenlőre); meszelni kellene az albérletben (nem találok egy "szakit" aki kimeszelne, lecserélné a linóleumot); járok a Családi Szolgálatok Ligájába, ahol családterápiát nézhetek videóláncon, és részt vehetek a terápia előtti és utáni megbeszélésen. A kreatívkodsást is elővettem, most épp egy macit horgolok, nagyon cuki, de ez a kisállat horgolás nem az én műfajom.
Pünkösd vasárnap van. Hosszú évek óta az első Pünkösd, amikor nem megyek templomba. Már rég óta nem tartozom egy gyülekezethez sem, nincs lelki otthonom. Nem hittem volna, hogy ez ennyire fontos. Ujjonganom kellene, hogy a keresztyénség nem egy vallás, hanem a kapcsolat az Élő Úrral. Ez helyett nem találom a helyem, nincsc közösségem...
 
És végül (hogy megédesítse ezt a posztot :) ) egy zseniális brownin muffin recept Holsby-ból (35 db lesz ebből az adagból)
12 eggs,
650 gr. butter,
1.5 L sugar,
5.5 dl cocoa powder,
2 tsp vanilla
9 dl flour
A hozzávalókat összekevered, és tűpróbáig sütöd.

3 megjegyzés:

 1. Úgy látom, nem unatkozol, pörögnek az események körülötted. :)
  Én ha már egyszer nem megyek el vasárnapi IT-re, nagyon rosszul érzem magam, az egész hétre rányomja a bélyegét. Kívánom, hogy megtaláld a lelki közösségedet! Puszik!!! xxx

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy jelentkeztél! Sejtettem, hogy nem unatkozol, de hogy ennyire pörögsz... sok erőt hozzá!
  Tudod, a kereszténység tényleg személyes kapcsolat az élő Úrral, de közösségben IS meg kell élni. Keress magadnak lelki otthont! Jobb lesz úgy...
  Ölellek: Palkó

  VálaszTörlés
 3. 2015-05-21-i idézet: "Önmagadban is tudsz parázslani, füstölögni. De ha lángolni akarsz, ott kell égned a tűzben." Akkor még nem tudtam.
  Ha Isten úgy látja jónak, beleránt egy gyülekezetbe úgy, hogy észre sem veszed. Csak nehogy ezt is megmondjam előre. Persze lehet Neki segíteni. Szabad is. Kell is.
  Szabad!
  Gazdag áldását minden munkáidra!

  VálaszTörlés

Minden vélemény számít!