1/4 csésze olvasztott vaj
1/2 csésze zab
1/2 csésze liszt
1/2 csésze barna cukor
1 teáskanál fahéj
csipet őrölt gyömbér
csipet só
Vágd ketté az almákat, és tölts bele a keveréket. Süsd közepes hőfokon addig, amíg a teteje aranybarna lesz és az alma megpuhul, (körülbelül 30 perc).
Szép hétvégét minden erre járónak :-)
Szép hétvégét!
VálaszTörlésÓ, hát elő kell venni a mézeskalács szettet.
VálaszTörlésTe ismered ezt a blogot?
http://tucsokbogar.blogspot.hu
Én a héten találtam rá, és teljesen kész vagyok, úgy beleszerelmesedtem.
Ilyen falevél kiszúrót szeretnék venni, majd megnézem a Buttlesben, vagy a Kooktában. Hátha :-) A blogot ismerem, van facebookos oldala is, már sütöttem ezt-azt a blogról, félelmetesen jók a recik!
VálaszTörlésÉn ezt a fajta kiszúrót használom : http://www.aldi.hu/hu/html/offers/2867_39500.htm , mos éppen megint kapni lehet
VálaszTörlésFalevelet szeretnék venni én is.
VálaszTörlésEnnek már a nézegetése is hizlal! :)
VálaszTörlésA falevél kiszúró nekem is nagyon tetszik! :)
Szép hétvégét!!!!
Ennyi finomság!!!!
VálaszTörlésKöszi a gyönyörű fotókat és neked is nagyon szép hétvégét kívánok!!! :o)
Update, a sütőtökös muffin szerintem rémes...ti szeretitek?
VálaszTörlés