tag:blogger.com,1999:blog-7926068655038916282.post5220406030099972982..comments2024-03-27T08:21:05.699+01:00Comments on Dolce far niente: Krumplileves a lélek mérlegénZsuzsahttp://www.blogger.com/profile/11510543606501532980noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7926068655038916282.post-42210245538314822952012-01-06T12:32:16.290+01:002012-01-06T12:32:16.290+01:00Nagyon jó lenne, ha valakivel tudnék közösen menzá...Nagyon jó lenne, ha valakivel tudnék közösen menzázni, mert az egyedül létnek másik nagy hátránya, hogy mindent unásig eszek...Sajnos fénypostával nem tudunk egymásnak küldeni menüt...:-DZsuzsahttps://www.blogger.com/profile/11510543606501532980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7926068655038916282.post-12878355831993941262012-01-05T16:01:53.048+01:002012-01-05T16:01:53.048+01:00Mennyiért lehet Nálad befizetni menzára? :)))
Nem...Mennyiért lehet Nálad befizetni menzára? :)))<br /><br />Nem vagyok egy nagy húsimádó (nem vagyok vega sem), az ilyen kajákért odavagyok!<br /><br />Én a krumpilevest tárkonyosan készítem, mert a kisfiam úgy szereti: krumpli kockára vágva, sárgarépa karikára:pici zsíron megpárolom, teszek rá egy csomó szárított tárkonyt (szerencsére egész télre be tudtam spájzolni a kertből) és víz. Főddögéljen...persze só, bors és egy fél leveskocka is mehet bele(erőlevest szoktam). A végén híg tejfeles habarás. Mmmm..nyámi! :D<br /><br />A palacsintád fenomenális lehet!!!Frónihttps://www.blogger.com/profile/12979775997426060121noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7926068655038916282.post-33033302958681631102012-01-05T15:54:19.550+01:002012-01-05T15:54:19.550+01:00Amikor anyukám eljön hozzánk, ezt a menüt kérem. A...Amikor anyukám eljön hozzánk, ezt a menüt kérem. Az én két nagy kedvencem. Mindig, minden körülményben meg tudom és tudnám enni :)Kánya Andreahttps://www.blogger.com/profile/01124369454467709340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7926068655038916282.post-75855201491841757052012-01-05T15:39:33.803+01:002012-01-05T15:39:33.803+01:00Én a főzelékek alá szoktam felaprítani a hagymát, ...Én a főzelékek alá szoktam felaprítani a hagymát, leves alá eddig nem jutott eszembe. Akkor majd kipróbálom így is!A palacsinta nagy kedvenc, sokat sütök. Ez kissé a rétesre hasonlított a töltelék miatt...Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/11510543606501532980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7926068655038916282.post-64334708619431399792012-01-05T14:23:13.764+01:002012-01-05T14:23:13.764+01:00Nálunk is nagy kedvenc a krumplileves :o)!!!
Hason...Nálunk is nagy kedvenc a krumplileves :o)!!!<br />Hasonlóan csinálom, mint te, csak a hagymát felaprírva teszem bele...<br />A palacsinta nagyon jól néz ki :o)!Timihttps://www.blogger.com/profile/03334177287615515491noreply@blogger.com